Photos Skagen 365-udstilling

De fleste danskere kender til Skagen på toppen af Danmark og dette helt særlige sted med et ganske særligt lys ¬- og en magisk tiltrækningskraft for kunstneriske sjæle. Ofte bliver Skagen forbundet med sol, sommer og sansepræget ferieliv.

Skagen har imidlertid også et liv “uden for sæson”, og det ville de fire aktører Skagens Museum, Skagen Handelsstandsforening, Skagen Turistforening og Skagen Havn markere med projektet Skagen365 – for at understrege årets gang i en æstetisk sammenhæng.

Fotograf Allan Toft fik frie hænder til at fotografere livet i Skagen året rundt. Det blev ikke blot til en billeddatabase med 4.500 fotos, det blev også til en profilskabende fotobog og en fotoudstilling af samme navn – og websitet www.skagen365.dk understøtter det flerårige projekt.

Hos Skilte Centret har vi haft fornøjelsen af at printe alle fotos i stort format til udstillingen. Kunsten var at ramme den fotorealistiske stil i højeste kvalitet og få den helt særlige Skagen stemning frem i alle billedernes nuancer – og det lykkedes til fulde.

Kontakt os på +45 86 61 05 22 for at høre mere om løsningen.