Freeway lyser op i landskabet

Vækst er nøgleordet for virksomheden Freeway, der står bag en række kendte websites og portaler. Blandt de mere kendte af slagsen findes datingsitet dating.dk, som er grundstenen i virksomheden og den store forretningsmæssige succes, der har affødt andre successer som fx arto.com, spigo.dk, lejebolig.dk, plusbog.dk og online fodboldspillet Virtual Manager – for nu blot af nævne et par stykker.

FFreeway blev etableret i 1998 i Viborg af de tre iværksættere Henrik Back, Morten Wagner og Peter Sønderby, samt advokat Morten L. Wagner. Siden dengang har virksomheden udklækket en række andre succesfulde virksomheder – og i dag arbejder 80 medarbejdere på kontorer i Viborg, Århus og København på at videreudvikle de mange websites og portaler.

Hovedkontoret er flyttet fra utidssvarende lokaler i midtbyen til en større kontorejendom på Brovej i den sydlige del af Viborg, hvor der er plads til endnu mere ekspansion. Her har Freeway samlet både administration, regnskabsafdeling, udvikling, servicedrift, support og andre vitale funktioner i uhøjtidelige rammer.

Hos Skilte Centret har vi udviklet en række løsninger til Freeway. Indendørs har vi fremstillet en specialfolie til glasvægge i mødelokaler og kontorer – en såkaldt “diskretion”, hvor man kan arbejde for sig selv og hvor udefrakommende kan registrere om lokalet er optaget. På skillevægge har vi fremstillet en række firmalogoer, som tydeliggør hvilken afdeling, der er tale om.

Sidst, men ikke mindst har Skilte Centret udviklet to lysskilte i det karakteristiske Freeway-logo, der ved mørkets frembrud tænder automatisk og forkynder, hvem der holder til inde bag de hvide facader i etageejendommen. Også i det virkelige liv er der brug for lidt diskret reklame …