Respekt for håndværket – med PHILIPSEN Gruppen

PHILIPSEN Gruppen har i 2012 gennemført en totalrenovering af den tidligere kommunale ejendom, som virksomheden erhvervede den 1. december 2011. Ejendommen, der er beliggende på adressen Kompagnistræde 2, ligger i den smukke Latinerhave med udsigt direkte til Viborg Domkirke og til det stemningsfyldte bymiljø i nærheden.

Ejendommen, der blev opført 1883 som gymnastiksal for byens gamle latinskole, er nænsomt ombygget med respekt for de arkitektoniske værdier som ejendommen repræsenter. Ejendommen er nu indrettet med en række attraktive kontorlejemål fordelt på de tre etager.

Ejendommen huser foruden PHILIPSEN Gruppen selv også et design- og reklamebureau, et byggefirma, et arkitektfirma samt et trælastagentur, der alle har valgt at flytte ind i de inspirerende omgivelser.

Skilte Centret har sat et mindre, men dog vigtigt aftryk på indretningen, da Skilte Centret har leveret en række tidløse og elegante messingskilte. Skiltninger er dels placeret i forhallen og dels ved indgangene til lejemålene på hver etage, hvor messingskiltene viser de besøgende på rette vej.

Læs mere om PHILIPSEN Gruppen her.