Mere end en kosmetisk løsning

Opmærksomhed kommer sjældent af sig selv. Heller ikke i de danske skønhedsklinikker. Her er stor konkurrence om det ofte købedygtige publikum. Det gælder om at tænke smartere, hvis man skal trække opmærksomheden væk fra de store internationale aktører og komme ud over rampen med sine produkter.

Hudplejekonceptet Serum8®DermaRoller er udviklet af den danske læge Niels Bukh. Han havde brug for hjælp til at lancere det nye hudplejekoncept til skønhedsklinikkerne og henvendte sig derfor til Skilte Centret for at få udviklet et eksklusivt og stilfuldt produktdisplay og en tilhørende brochureholder. Det skulle underbygge den samlede kvalitetsoplevelse og effektivt markedsføre Serum8®DermaRoller konceptet til hjemmebehandling.

Kort fortalt går systemet ud på at nedbryde en del af hudens gamle struktur. Det gør man med en dermaroller, en lille rulle med fine sylespidse nåle. Først renser man huden, så ruller man og derefter påfører man den hudstimulerende og hudopbyggendede Serum8®. Dette er med til forny og forbedre huden på en mere naturlig måde end andre behandlinger.

Hos Skilte Centret har vi fremstillet 2 lækkre displays til Serum8® DermaRoller produkterne og brochurerne. De er laserskåret, bukket og printet med ikke mindre end tre lag i seksfarvet CMYK print, yderste lag er tilmed delvist lakeret. Det har givet et utroligt flot resultat og et meget stilfuldt og eksklusivt design, der nu pryder de danske skønhedsklinikker og er en iøjnefaldende ramme om produkter og brochurer.