Alpefest hos Zwei Grosse Bier Bar

Den 20. september 2013 åbnede afterski-baren Zwei Grosse Bier Bar på fælledvej i Viborg. Her er en tidligere maskinhandel bygget om til et gennemført alpediskotek på 1.000 kvadratmeter og med plads til 600 jodlende bargæster.

Zwei Grosse Bier Bar er et forholdsvist nyt franchisekoncept, der udover Viborg er repræsenteret i byer som Øster Hurup, Randers, Herning og i Aalborg, som har Danmarks største afterski-bar. Inden længe åbner Zwei Grosse Bier Bar tilmed i Horsens.

Baren er indrettet i “afterski-ånden”, som kendes fra skisportsstederne i Østrig, Italien og Frankrig. Her er rustikke borde og bænke i træ, personale udklædt i tyrolertøj, sjove afterskidrinks på kortet og karakteristisk alpepop på musikanlægget. Der er lagt op til fest, og der må danses på bordene.

Hos Skilte Centret har vi også bidraget til festen. Til konceptet har vi således skabt forskellige udfræste logoer til facaden, fremstillet print til gitterporte og træflader indvendigt og forsynet herretoilettet med naturtro barpiger i print, der “kigger med”, når øllet ender sin skæbne i cisternen.

Nu skal der festes i Viborg …