Genfødt Maserati i hvidt

Det italienske luksusbilmærke Maserati er kendt for sine fantastiske sportsvogne, der både bruges på racerbaner og offentlig vej. Maserati er det klassiske bilmærke med den karakteristiske trefork på køleren og navnet er synonymt med racerbiler, som er fremstillet på fabrikken i Modena siden 1914.

Særligt kendt er biltypen Gran Turismo, som Maserati står bag i form af en lang række biler gennem tiderne. Med denne Maserati-biltype bliver design, komfort og præstationer en kraftfuld helhed, som vækker opsigt rundt omkring.

Hos Skilte Centret har vi haft fornøjelsen af at forvandle en sort Maserati til en hvid Maserati. Faktisk er hvid en ikonfarve for Maseratis egne baneracere, så farven er langt fra tilfældigt valgt til Maseratien, der havde pitstop hos Skilte Centret.

Vilddyret blev nænsomt beklædt med en mathvid 3M-folie i lange baner – og resultatet blev en aldeles fejlfri indpakning uden synlige samlinger. Ejeren er en stolt mand, som har fået stor anerkendelse hos andre Maserarti-fans, der slet ikke opdagede at det faktisk er en foliering.