1 (1)

STORT format over nye investeringer

Store tanker om fremtiden fører til storslåede investeringer. Hos Skilte Centret har vi derfor indrettet en printhal på 350 kvadratmeter. Her har vi installeret en avanceret Nyala storformatprinter, der skal løfte de store printopgaver og sætte nye grafiske standarder for vores formåen.

Nyala-printeren er i særklasse (kun jysk beskedenhed forhindrer os i at bruge større ord). Faktisk er det Danmarks første storformatprinter af sin slags, og vi er pavestolte over at kunne tilbyde vores kunder fantastiske printløsninger i format 320 cm x 400 cm i fx glas, metal, melamin og troltex.

Nyala-printeren står ikke alene. Vi har investeret i et Zünd skære-fræsebord, der håndterer de store formater med fx konturskårne logoer, udfræste facadelogoer og bordplader.

Vi har ansat Peter Christiansen som ansvarlig for disse UV-storformatprint og efterbehandling. Peter er eksperten i storformatprint og har inden start fået omfattende specialkurser fra leverandøren – og sammen med sin øvrige grafiske indsigt vil han være ansvarlig for denne del af processen.

Så der er for alvor sat turbo på produktionen. Nyala-printeren præsterer op til 200 kvm i timen og har kan “fødes” i begge ender via en tandemfunktion. Det betyder, at printeren kan levere et meget højt stykantal i stort format på relativ kort tid – fx har Skilte Centret leveret 3.500 print på træplader og 3.800 kvm print på melaminplader til en shop-in-shop løsning på rekordtid.

Nyala-printeren er skabt til feinschmeckere og til dem, der søger de ekstraordinære grafiske løsninger med kreativ kant. Den kan prime med en fæstnende overflade, så farverne står meget skarpere. Den kan lakere med 3D-effekt med største akkuratesse. Den printer i store formater i en meget kosteffektiv proces – og med alle de farvemuligheder, som kun den nyeste teknologi befordrer.

– Vi er meget stolte af vores nye Nyala-printer. Den giver helt nye kreative og kommercielle muligheder for vores kunder. Vi har altid satset stærkt på teknisk kunnen, høj kvalitet og effektive løsninger med værdi for vores kunder. Med den nye printer kan vi fortsætte vores udvikling på det grafiske område og tilbyde kreative løsninger, som bogstaveligt talt er enestående i Danmark, fortæller indehaver Jesper Thorsen fra Skilte Centret.

Vil du vide mere? Kontakt Jesper Thorsen på +45 86 61 05 22 eller e-mail jt@skiltecentret.dk og aftal gerne en nærmere præsentation af de nye printmuligheder hos Skilte Centret.