Er du vores nye sælger?

Er du sulten på nye udfordringer i et ambitiøst hus med højt til loftet?

SkilteCentret i Viborg

Er du udadvendt? Falder det dig naturligt at gribe mobilen og ringe nye aftaler ind, og sætter du en ære i at finde de HELT rigtige løsninger til dine kunder inden for vores verden af skilte, bildekorationer, folie- og printløsninger?

Fantastisk! Så er det måske os, du leder efter!

Hvem sagde "bare" skilte?!

Hos SkilteCentret lever og ånder vi for skilteløsninger og visuel kommunikation, der styrker vores kunders brands.

Vi rådgiver, inspirerer og skaber gode løsninger indenfor skiltning, folie- og printløsninger, bildekorationer og visuel indretning af kontormiljøer, showrooms og domiciler.

Skiltning er ikke "bare" skilte. Det handler om rådgivning, kreativitet og visuel kommunikation, og her kan man fx udtrykke sig på skilte, produkter, bygninger, vægge, biler...
– i vores kreative verden, er det kun fantasien, der sætter grænserne.

Hos os er sælgere, arkitekter, grafiske designere, produktion og montage samlet under ét tag: En unik branchefordel der samtidig skaber store forventninger og krav til vores løsninger.

Vores kunder spænder bredt fra den lokale håndværker til de største brands i verden - og vi er kendte for ALTID at møde vores kunder i øjenhøjde og give den samme høje service og kvalitet hver gang – og det er vi stolte af!

Din arbejdsdag:

Du kommer til at indgå i et ungt og dynamisk salgsteam, hvor du spotter og skaber kontakt til nye potentielle kunder i hele landet. Din primære base er i vores domicil i Viborg, men du har også mulighed for at arbejde fra vores kontor i Aarhus, som åbner meget snart.

Din arbejdsdag kommer til at bestå af at:

  • opsætte og afholde møder i vores showroom og ude ved kunderne, hvor du skaber dig et godt indtryk af deres udfordringer og behov og rådgiver til muligheder og løsninger. Det kan fx være skilte, logoer og visuel indretning til deres virksomhed, grafik til deres biler eller skilte og mærkater til deres maskiner.

 

  • overdrage dine projekter og ordrer til vores grafiske designere, så de kan udforme løsninger til kunderne

 

  • udarbejde tilbud på dine projekter på dansk – og nogle gange også på engelsk

 

  • vedligeholde og styrke relationerne til eksisterende kunder. Det kan være via telefonen, møder eller events, som du planlægger med resten af salgsteamet

 

  • sparre og vende dine idéer med teams på tværs af afdelinger i huset, hvor der altid er plads til nytænkning, innovation og udvikling, der fastholder og styrker vores position på markedet

Om dig:

Ligesom dine kommende kollegaer indeholder du et stort drive, højt humør og har et positivt mindset.

Du er engageret, ambitiøs, struktureret og brænder for at have en stærk dialog og relation med både kollegaer og kunder.

Vi leder først og fremmest efter den helt rigtige PERSON. Er det dig, men er du ny i vores verden, lærer vi dig at mestre materialer og muligheder, så du er klædt godt på til at løse opgaver for vores kunder.

Har du viljen, talentet og evnerne, kommer du til at trives i et hus med 45 gode kollegaer, der alle hjælper dig på vej.

Er det dig, vi leder efter?

Ja?! Fantastisk!! Så send dit CV og et par ord om dig selv til Jesper Thorsen på jt@skiltecentret.dk - har du spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at ringe til ham på 7870 6648.

Vi vil meget gerne have fundet frem til dig hurtigst muligt. Vi kalder af samme grund løbende til samtale og ansætter, når vi finder den rigtige.

Dét siger din kommende kollega:

"Hos SkilteCentret planlægger man selv sin hverdag. Nogle dage er man i huset, og sætter projekter og opgaver op med grafikerene, andre dage er man på farten og besøger kunder.

Der er ikke to dage, der er ens, og det elsker jeg!"

Anders M. Jørgensen, Sælger

Vi er SkilteCentret!

Hos SkilteCentret leverer vi løsninger fra idé til færdigt produkt inden for design og visuel kommunikation. Vi har et fantastisk team, der på tværs af alle afdelinger dagligt løser store og små opgaver for en bred vifte af både nationale og internationale kunder – lige fra bildekorationer til grafisk indretning af domiciler.

I 2020 har vi styrket holdet i vores grafiske afdeling, som nu både består af arkitekter, designere og grafikere, der tilsammen udgør teamet: Momentum-Design.