Er du vores nye Skiltetekniker/Foliemontør?

Vi går en spændende tid i møde med mange projekter og som et led i vores løbende bestræbelser på at være helt i front, søger vi endnu en skiltetekniker / foliemontør til teamet.

Vi er et full-service hus, der tager hånd om projekter lige fra første idéudkast til endelig montering. Du kommer derfor til at indgå i et stærkt team af dedikerede arkitekter, grafikere, printoperatører og skilteteknikere, der i samarbejde hjælper hinanden frem til den bedste løsning for vores kunder – hver gang.
Din rolle bliver at deltage i den daglige produktion og montage.

DINE ANSVARSOMRÅDER BLIVER BL.A.:

  • Dekoration af biler (herunder gerne montering af solfilm og indpakning)
  • Montering af glasgrafik, print og udskåret folie ifm. større domicil- og boligprojekter
  • Klargøring af folie og andre montageopgaver til montering
  • At hjælpe dit team i mål ved at brænde igennem med lige netop dit ekspertiseområde, som vi glæder os til at høre om

VI FORESTILLER OS, AT DU…
har en god ordenssans og er en initiativrig og løsningsorienteret person, der tager ansvar. Du har bred erfaring med foliearbejde og montering.
Mange af dine opgaver ligger ude ved vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er selvkørende og lægger en ære i at levere den gode service, kvalitet og fleksibilitet, vi er kendte for.

KVALIFIKATIONER:
Der kan være flere forskellige indgange til jobbet. Du kan være en garvet Skiltetekniker med flere års erfaring fra branchen. Du kan også have en anden relevant baggrund suppleret med flere års erfaring fra et lignende job, hvor du har arbejdet med folie og forarbejdning.

VI TILBYDER:
En stilling i en moderne virksomhed med 30 fantastiske og kompetente kolleger, der ligesom dig sætter kundernes behov i højsædet, og sætter en ære i at levere et slutresultatet i høj kvalitet. Du bliver en del af en virksomhed, hvor to arbejdsdage sjældent er ens, og hvor vi hjælper hinanden på tværs af afdelinger og opgaver for at sikre det bedste resultat.
Du vil blive en del af et åbent miljø, hvor vi sætter pris på fleksibilitet og lever af at realisere gode idéer.
Stillingen er på fuld tid, og vi aftaler løn efter dine kvalifikationer og dit erfaringsniveau.

DÉT SIGER DIN KOMMENDE KOLLEGA:
”Som Skiltetekniker hos SkilteCentret er du en del af mange forskellige opgaver og projekter, hvor to dage sjældent er ens. Vi er et hus, hvor alle brænder for deres arbejdsområder, og hvor godt humør former vores dagligdag.”
Mia Nielsen – Skiltetekniker

INTERESSERET?
Send din ansøgning (mrk. “Skiltetekniker”) samt CV til HENRIK DAMSGAARD på e-mail: HD@SKILTECENTRET.DK -vi kalder løbende til samtale og ansætter, når vi har fundet den rigtige.

Hos SkilteCentret leverer vi løsninger fra idé til færdigt produkt inden for design og visuel kommunikation. Vi har et fantastisk team, der på tværs af alle afdelinger dagligt løser store og små opgaver for en bred vifte af både nationale og internationale kunder – lige fra bildekorationer til grafisk indretning af domiciler.
I 2020 har vi styrket holdet i vores grafiske afdeling, som nu både består af arkitekter, designere og grafikere, der tilsammen udgør vores kreative afdeling: Momentum.
Nu er vi igen på jagt efter mere man-power til at kunne yde en fortsat god og effektiv service for vores kunder – denne gang i folie- og montageafdelingen.