Kunst i cirkler fra Karin Olesen

Kunstneren Karin Olesen fra Viborg er en ægte multikunstner, der arbejder inden for både malerier, collager og forskellige objekter. Hun er især kendt for sin dekorative anvendelse af farver med store farveflader – og naivistiske motiver med et strejf af humor.

Karin Olesen arbejder afte sammen med arkitekter omkring store udsmykningsopgaver i mange forskellige materialer – ikke mindst inden for store farverige akrylmobiler, der skaber lys og bevægelse i store indendørs rum.

Gennem årene er Karin Olesen blevet en god ven af huset og hun kommer tit i Skilte Centret med nye spændende ideer. Hun har oven i købet bidraget til udsmykningen på et af vores gangarealer med et smukt rudemotiv i sprælske farver.

Til en folkeskole i Horsens skulle Karin Olesen skabe en lyddæmpende løsning til et stort lokale. Hun fandt på at lave nogle lyddæmpende cirkler i forskellige størrelser som vægdekoration. Hos Skilte Centret hjalp vi med at printe de rigtige farver på staffer, der så blev polstret på store cirkulære flader af Karin Olesen selv, som efterfølgende selv monterede dem på skolen.

For Skilte Centret er et godt eksempel på, at vi kan operere i krydsfeltet mellem kunst, indretning og grafiske løsninger – og alle de nye printtekniske muligheder har åbnet døren til en ny kreativ verden, som virkelig er værd at udforske.

Se mere i vores showroom!