Bannere og flag

Stofbannere, beachflag og roll-ups. Vi hjælper dig med din nye bannerløsning.

Bannere til alle formål

Stofbannere er populære, da de med deres lave vægt, er nemme at transportere.

Alt efter hvor du skal bruge dine bannere, er der forskellige ting og omstændigheder, du bør tage hensyn til. Skal dit reklamebanner hænge udenfor og skal det hænge op ad en mur eller på et hegn?

Vi har vi flere forskellige materialer at vælge i mellem. De to populæreste er tricot og mesh.

 

Materialet spiller en stor rolle

Tricot er materialet vi bruger i vores all-round bannere. Det er let  faktisk vejer det blot 205 gram pr. m2 og har en flot farvegengivelse.

Bannere, som skal hænge i hegn eller andre steder med vindmodstand, laver vi i mesh, der er et stivere materiale, der har en masse små huller, som vinden kan blæse i gennem.

Intet banner er bygget til at kunne modstå kraftige vindstød, men skal det sidde et sted, hvor der er vindmodstand, som fx et byggestillads eller et gitter, giver du banneret det bedste udgangspunkt ved at hjælpe vinden igennem det.

Vi leverer bannere i flere forskellige løsninger. I stedet for traditionelle billeder på kontoret, er bannerrammer blevet populære, da motivet kan skiftes efter årstid, tema mv.

Ønsker du banneret oplyst? Med vores DoubleDisplay, får du 360 graders eksponering med indbygget lys - perfekt som blikfang i showroomet, på kontoret eller i receptionen.

 

Kontakt os!

Tricot, mesh - eller et andet materiale? Vi hjælper dig med at finde en bannerløsning, der passer til behovet.