Wayfinding

En gennemført wayfinding får din virksomhed til at hænge sammen

Kan dine gæster finde rundt?

Kan dine kunder finde frem til dig? Farer de vild på dit område, eller kan de ikke finde hovedindgangen?

En effektiv wayfinding leder dine gæster rundt i din bygning, uden at de på noget tidspunkt er i tvivl om, hvor de er og hvilken vej, de skal gå - og alt er forbundet:

Pylonen på P-pladsen, oversigtskortet i receptionen, skiltene på gangarealer og dørskiltene.

Wayfinding-koncepter til alle formål

Vi har mere end 45 års erfaring med at analysere og udforme wayfindingløsninger, og har leveret koncepter til både hospitaler, universiteter, lejligheds- og boligprojekter.

Ens for alle projekter er, at trafikken gennem bygningerne skal foregå så enkelt og intuitivt som muligt, og det er her wayfindingen møder sit kompleks:

Navigationen gennem en bygning skal være klar og tydelig, men den må ikke tage opmærksomheden fra byggeriet.

Alle bygninger er forskellige, og vi har stor respekt for deres udtryk: Vi indtænker design, udformning og brug i én og samme løsning, så pyloner, henvisningsskilte, skilteplaner og skilteløsninger har en tydelig rød tråd, der bidrager til byggeriets arkitektur.

Wayfinding til boligprojekter

Boligprojekter kan være store og komplekse – og her er der ofte brug for en fleksibel løsning.

Gennem flere års samarbejde med bygherrer i hele landet, har vi oparbejdet et stærkt kendskab til processerne.

Vi har derfor også forståelse for, at der gennem byggeprocessen er behov for midlertidig skiltning, hvortil vi har udarbejdet dynamiske standardløsninger i form af informationstavler, byggepladsskilte og sikkerhedsskilte.

Skilteserie eller special-design?

I vores showroom i Viborg kan du gå på opdagelse i vores eksisterende skilteserier og få inspiration til din wayfinding.

Træ, aluminium, kork eller måske filt? I vores showroom kan du også se på materialer, og få gode råd til, hvordan de kan indgå i din wayfinding-løsning. Du kan også se eksempler fra tidligere udførte projekter, hvor de forskellige materialer indgår.

Vil du have et helt unik utryk, har du også mulighed for at få vores grafiske design-afdeling, Momentum, til at udarbejde din egen skræddersyede wayfinding og skilteserie - hvordan dét foregår, kan du læse og se mere om her.

Kontakt os!

Har du spørgsmål til din nye wayfinding, er du mere end velkommen til at kontakte os - vi står klar til at rådgive dig.