Bilreklame

En god bilreklame giver det perfekte blikfang i hverdagen

Bilreklamer... ikke kun på biler

Der er stor konkurrence, når det kommer til  at skabe opmærksomhed omkring et  produkt eller en virksomhed. Det bliver sværere at fange kunders opmærksomhed, og derfor er det en stor fordel at tænke ud af boksen, når det kommer til hvordan man vil reklamere. Og her kan en reklame på bil, bus eller lignende være en god måde at sprede dit budskab på, samtidig med, at det kan fungere som bildekoration.
Bilen når ud til mange forskellige målgrupper i løbet af en almindelig dag på vejene, og kan samtidig spænde bredt geografisk.
En bilreklame kan bidrage til at opbygge troværdighed i lokalområdet, da det kan være udfordrende for mange at vælge den rigtige udbyder til tjenester som gulvafslibning, madlevering eller ejendomsmægling. Genkendelighed kan  pille en vigtig rolle i valget af udbyder, og hvis potentielle kunder jævnligt ser jeres bil  på vejene, vil sandsynligheden for at vælge jer øges. Derfor kan bilreklamer være en effektiv måde at øge synligheden af jeres
virksomhed og opbygge tillid i lokalområdet.

Bilreklame - en fleksibel reklameform

En af de mange fordele der er ved at benytte bilen til at reklamere for virksomheden er, at
det er en utrolig fleksibel reklameform. Vi kan nemlig nemt og hurtigt udskifte reklamerne på din bil, så du kan få  forskellige budskaber frem på præcis de  tidspunkter du ønsker. Derudover er en reklame på siden, bagenden eller fronten af  bilen samtidig en relativ billig reklameløsning, sammenlignet med andre trykte aviser og medier.

Det er nemt at skifte reklamer på bilen, hvilket giver mulighed for at ændre  budskabet løbende i takt med årstiderne eller tilbud og kampagner. Hvis du  eksempelvis ønsker at reklamere for julefrokoster op til jul eller for skift af  vinterdæk på værkstedets biler om foråret, kan du nemt skifte reklamen ud. Når reklamen skal afmonteres, efterlader det ingen mærker eller skader på bilen. Det er derfor nemt at skifte hele eller dele af reklamen på bilen.

Reklame 24 timer i døgnet

Udover at være en fleksibel reklameform, er bilreklamer effektive døgnet rundt. For ikke  nok med, at de giver reklame, når bilerne kører rundt på landevejen, så er de mindst lige så effektive, når bilerne holder stille, selv i  weekenden, når bilen eventuelt holder stille, vil budskabet nå ud til forbipasserende.

Når du har reklame på din bil, kan du også vælge at parkere den på strategiske steder, hvor den automatisk vil få meget opmærksomhed samt er nem at få øje på. Det kan være steder hvor der kommer mange gående, cyklister og bilister forbi, så flest muligt ser din reklame.

Design en kreativ bilreklame

Der er mange der forsøger at skabe opmærksomhed omkring deres firma ved  hjælp af forskellige reklamer på køretøjer,  men ikke alle klarer sig lige godt. For det er  nemt at falde igennem på et marked, hvor  rigtig mange firmaer forsøger at være med.  Derfor kan det være en god idé at designe en kreativ reklame til netop jeres bil, så den  skiller sig ud fra de andre, og potentielle  under husker den bedre. Det er derfor vigtigt at vælge et firma med stor erfaring i såvel design, som montage af bilreklame, for at få det bedste resultat.

Herunder ses nogle af de bilreklamer som skiltecentret gennem tiden har udført

Reklame til bil, bus eller varevogn - vi klarer alle opgaver

Har du brug for reklame til din bil, lastbil, eller et helt andet køretøj, så kan vi hjælpe dig uanset opgaven. Vi hjælper både med  små og store reklamer, og vi er først tilfredse med resultatet, når I er. Så hvis I overvejer om reklame på køretøjer kunne være en mulighed for jer, så kom gerne forbi eller kontakt os for en snak om mulighederne for farver, placeringen af jeres reklame og hvad jeres specifikke ønsker er. Hos os er det kun fantasien der sætter grænser, og vi sætter en ære i at sende biler på vejen med både små og store bilreklamer.

Kontakt os!

Har du spørgsmål til dine nye bildekoration, skal det være i folie eller print, og hvilke informationer er de vigtigste at skrive på en varevogn?

Du er mere end velkommen til at kontakte os - så hjælper vi dig i mål!