Er du vores nye foliemontør?

Drømmer du om et job i en virksomhed med fart på, spændende projekter og højt humør?

Fantastisk!

Så kunne det sagtens være dig, vi leder efter til vores afdeling i Viborg!

Vi er et full-service hus, der tager hånd om både små og store projekter lige fra første idéudkast til endelig montering.

Vi er kendte for vores service, vores kvalitet - og vores gode humør: Vi er nemlig et hus FYLDT med nørder, der ligesom dig går op i vores håndværk, og vi er stolte af det, vi kan – i et stærkt og unikt samarbejde mellem vores afdelinger.

Du kommer derfor til at indgå i et stærkt team af dedikerede arkitekter, grafiske designere, printoperatører, montører og skilteteknikere, der i samarbejde hjælper hinanden frem til den bedste løsning for vores kunder – hver gang.

Hvem sagde "bare" skilte?

Vi varetager alle former for visuelle opgaver: Lige fra almindelige skilteprojekter, bildekorationer og indpakninger til visuelle indretninger, skiltning og foliering i og omkring domiciler, uddannelsesinstitutioner og hospitaler.

Vores kommende projekter står i kø for at blive udført - og der er ENDNU flere på vej! Vi har derfor brug for DIG!

Din rolle bliver...

at deltage i den daglige folieproduktion og montage sammen med vores team af dygtige skilteteknikere.

Dine ansvarsområder bliver bl.a. at:

  • montere folieopgaver ude hos vores kunder. Heriblandt glasgrafik og print ifm. større domicil- og boligprojekter
  • dekoration af biler (herunder gerne montering af solfilm og indpakning – dog ikke et krav)
  • klargøre og bearbejde folie til mange forskellige projekter og opgaver
  •  hjælpe dit team i mål ved at brænde igennem med lige netop dit kompetenceområde, som vi glæder os til at høre om.

Vi forestiller os, at du...

har en god ordenssans og er en initiativrig og løsningsorienteret person, der tager ansvar.

Du har erfaring med foliearbejde og brænder for at blive en del af et hus, hvor vi hver dag udfører mange forskellige projekter.

Mange af dine opgaver ligger ude ved vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du kan tage ejerskab over dine opgaver, kan arbejde selvstændigt og lægger en ære i at levere den gode service, kvalitet og fleksibilitet, vi er kendte for.

Der kan være flere forskellige indgange til jobbet: Du kan være en garvet skiltetekniker med flere års erfaring fra branchen. Du kan også have en anden relevant baggrund suppleret med flere års erfaring fra et lignende job, hvor du har arbejdet med folie og forarbejdning.

Du er her stadig?!

Så må det da være DIG, vi søger!

Send et par ord om dig selv og dit CV til Dorthe Thorsen på dot@skiltecentret.dk. Men vent ikke for længe. Vi vil meget gerne have fundet frem til dig hurtigst muligt. Vi kalder af samme grund løbende til samtale og ansætter, når vi finder den rigtige.

Har du spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at ringe til os eller komme forbi på Vestermarksvej 1 i Viborg og besøge os.

Psst... Du kan også tage et kig i vores digitale showroom og se eksempler på dé typer projekter og opgaver, som du kommer til at blive en del af - vi lover, at du ALDRIG kommer til at kede dig!

Dét siger din nye kollega om jobbet:

”Som foliemontør og skiltetekniker hos SkilteCentret er du en del af mange forskellige opgaver og projekter, hvor to dage sjældent er ens. Vi er et hus, hvor alle brænder for deres arbejdsområder, og hvor godt humør former vores dagligdag."

Oliver Rask, skiltetekniker

Vi er SkilteCentret (og Momentum)!

Hos SkilteCentret leverer vi løsninger fra idé til færdigt produkt inden for design og visuel kommunikation. Vi har et fantastisk team, der på tværs af alle afdelinger dagligt løser store og små opgaver for en bred vifte af både nationale og internationale kunder – lige fra bildekorationer til grafisk indretning af domiciler.

I 2020 har vi styrket holdet i vores grafiske afdeling, som nu både består af arkitekter, designere og grafikere, der tilsammen udgør teamet: Momentum.

Men vi mangler endnu en skiltetekniker, er det dig?