Vi søger en montør!

Har du hænderne skruet godt på, og kunne du tænke dig et job, hvor to dage sjældent er ens?

Perfekt! Så er det måske dig, vi søger!

Vi er et full-service hus, der tager hånd om projekter lige fra første idéudkast til endelig montering. Du kommer derfor til at indgå i et stærkt team af dedikerede arkitekter, grafikere, printoperatører, skilteteknikere og montører, der i samarbejde hjælper hinanden frem til den bedste løsning for vores kunder – hver gang.

Din rolle bliver at deltage i den daglige produktion og koordinering af håndværksmæssigt arbejde og montageopgaver af større og mindre projekter.

Dine ansvarsområder bliver bl.a. at:

  • planlægge, koordinere og udføre montering af både større og mindre projekter
   .
  • være håndværksmæssig sparring med vores sælgere og grafiske afdeling
   .
  • forberede elementer til montage – herunder skilte, pyloner, udfræst grafik, facadelogoer, displayløsninger, akustikmaterialem, LED-logoer og andre spændende specialopgaver
   .
  • hjælpe dit team i mål ved at brænde igennem med lige netop dit kompetenceområde, som vi glæder os til at høre om

 

Vi forestiller os, at du...

har overblik og er en initiativrig person, der tager ansvar for dit arbejde. Du sætter en ære i at finde den bedste håndværksmæssige løsning til vores projekter i tæt samarbejde med både vores engagerede grafiske afdeling og produktion.

Som person er du god til at kommunikere, er vant til kundekontakt, arbejder målrettet og trives i et uformelt miljø, hvor godt samarbejde er nøglen til succes.

Vi har kunder i hele landet, så du vil til tider også have sammenhængende dage ude af huset.

 

Kvalifikationer:

Der kan være flere forskellige indgange til jobbet. Eksempelvis kan du have erfaring som håndværker, udstillingsmontør eller anden relevant baggrund.

Vigtigst er, at dine hænder vender rigtigt, du har overblik og erfaring med at forme og styre montageprojekter i mål.

Har du prøvet at arbejde med montage af simple folieopgaver, er det en fordel. Har du trailerkørekort og/eller truckcertifikat, er det ligeledes en fordel – men ikke et krav.

 

Vi tilbyder:

En stilling i en moderne virksomhed med 45 gode og kompetente kolleger, der sætter kundernes behov i højsædet, og hvor to arbejdsdage sjældent er ens.

Du vil blive en del af et åbent miljø med et stærkt kollegialt fælleskab, hvor vi hjælper hinanden på tværs af afdelinger og opgaver for at sikre det bedste resultat.

Stillingen er på fuld tid, og vi aftaler løn efter dine kvalifikationer og dit erfaringsniveau.

 

Dét siger din kommende kollega:

”Som montør hos SkilteCentret er du med fra start til slut i dine projekter.

 På den måde er du med til at forme løsningerne i et tæt og godt samarbejde med både sælgere, grafikere og produktionen.”

Arly Kristensen, Montør

 

Sådan ansøger du:

Skriv et par ord om dig selv, og hvad du tidligere har arbejdet med til Henrik Damsgaard på hd@skiltecentret.dk - så ringer han til dig, så I kan tage en snak om stillingen. Husk at skrive dit telefonnummer.

Vi glæder os til at høre fra dig!